DESPRE NOI

Firma noastra are ca domeniu de activitate comertul cu mobila,  perdele, covoare, tapet, parchet, electrocasnice,mobila second-hand si productie de mobila din pal. Suntem pe piata de mult timp si am acumulat experienta pentru a satisface cerintele clientilor si a-i sprijini cu idei si informatii privind calitatea si amenajarea produselor cumparate de la noi din magazin. Produsele noastre se vand in special pe raza judetului Alba, in deosebi  zona muntilor Apuseni. Am inceput initial doar cu mobila din pal dar acum ne-am extins gama de produse dupa cum se vede din categoriile de pe site.


Clientii nostri s-au aratat multumiti de produsele livrate si le-am oferit posibilitatea de a-si achizitiona produsele favorite la pretul cel mai bun si intr-un sistem avantajos de plata. Marfa se livreaza la domiciliul clientului si se asigura montaju gratis. 


Mereu tinem legatura cu clientii din zona pentru a avea un feedback permanent despre mobila livrata. Firma si-a propus multumirea clientilor prin serviciile si produsele oferite, dezvoltarea sustenabila si dinamica a mai multor ramuri de produse ce tin de amenajarea casei, extinderea afacerii si modernizarea magazinului si nu in ultimul rand produse la o calitate foarte buna la preturile cele mai avantajoase din zona. In anumite perioade magazinul face diferite promotii la anumite produse si de asemenea rasplateste fidelitatea clientilor nostri.


Kassa Monydei va asteapta in magazinul nostru pentru a inova kassa dumneavoastra cu mobila noastra!